Har du spørgsmål? +45 5317 7777 – Altid fri fragt

Beskyttelse af personlige oplysninger

copenhagen-scooters-sxt-monster-forside

logo copenhagen scooters persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK

Senest opdateret 16. april 2018

Ved at benytte www.copenhagenscooters.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne persondatapolitik. Copenhagen Scooters respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplyser, som du giver her på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

Personoplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. Copenhagen Scooters har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Copenhagen Scooters indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:
• Giver kontooplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks. ”Min Konto”.
• Foretager betaling af køb.
• Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback.

I øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde. Copenhagen Scooters indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mail adresse eller privat adresse) for at levere den varer eller ydelse, du efterspørger.
Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendige for at kunne analysere, hvordan du bruger www.copenhagenscooters.dk via Google Analytics. Copenhagen Scooters indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand. Copenhagen Scooters opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, f.eks. kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på www.copenhagenscooters.dk videregives kun til:
• Copenhagen Scooters interne afdelinger.
• Udvalgte og betroede trejdemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.
• Forretningspartnere med henblik på at registrerer og vedligeholde din brugerkonto.

Copenhagen Scooters videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre f.eks. misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for Copenhagen Scooters. For at kunne videreudvikle og forbedre www.copenhagenscooters.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere du bruger mest. Copenhagen Scooters anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google. Google kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem.
Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.copenhagenscooters.dk og fremgår af http://www.google.com/policies/privacy/
Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Copenhagen Scooters ikke data om din brug af tjenesterne på www.copenhagenscooters.dk

Hvor lagres dine personoplysninger?
Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler) som opbevarer og behandler personoplysninger på Copenhagen Scooters vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Adgang til oplysninger
Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder. Herunder kan du angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve. Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på hello@copenhagenscooters.dk  Jf. Persondatalovens § 34 stk. 2 samt de af ministeren fastsatte regler i Bekendtgørelse nr. 533 af 15. juni 2000 forbeholder vi os ret til at opkræve 200 kr. for registerindsigten.

Cookies
Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding af nyhedsbrev og andre tjenester, anvender Copenhagen Scooters cookies. Cookies er digitale informationspakker som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Den anvendte cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens terminaludstyr, f.eks. pc, mobiltelefon etc. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Cookies anvendes for at forbedre hjemmesidens service, f.eks. ved brug af hjemmesidens indkøbskurv eller ved abonnement-services, hvor systemet husker din e-mailadresse, når du som abonnent ønsker at ændre i dit abonnement. Brugen af cookies forringer ikke din sikkerhed ved brugen af hjemmesiden.
Der bruges følgende cookies
Hvis du ikke ønsker, at Copenhagen Scooters identificerer din pc, mobil etc. ved hjælp af cookies, kan du fra ovenstående link også læse om, hvordan du kan slette og blokere cookies i din browser. For hvert besøg på hjemmesiden – uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – registrerer Copenhagen Scooters din type browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.

Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitiken
Copenhagen Scooters forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på e-mail hello@copenhagenscooters.dk eller telefon 53 17 77 77