Har du spørgsmål? +45 5317 7777 – Altid fri fragt

copenhagen scooters logo forretningsbetingelserHandelsbetingelser

Gældende fra 17. januar 2019

Copenhagen Scooters ejes og drives af

KASMASS

Askhøjvej 60 – Albøge
8570 Trustrup
Telefon +45 5317 7777

CVR-Nr.: 25608070

E-mail hello@copenhagenscooters.dk
Ansvarlig indehaver: Marc Nökel

Nedenstående betingelser er gældende ved bestilling eller køb af varer på www.copenhagenscooters.dk

Bestilling af varer på www.copenhagenscooters.dk

Copenhagen Scooters tager forbehold for manglende leverancer, udsolgte varer, stave- og trykfejl samt evt. pris- og afgiftsændringer frem til, at ordrebekræftelse er afgivet. For at handle skal du være fyldt 18 år. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du alligevel købe varer, forudsat du har indhentet din værges accept og/eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet. Du vil, efter gennemførelse af en bestilling, automatisk modtage en ordrebekræftelse via e-mail, der også indeholder information omkring retur- og reklamationsret.

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at henvende dig til os. Når du handler på www.copenhagenscooters.dk indgås aftaler på dansk og efter den danske købelov.

Betaling

Alle priser på www.copenhagenscooters.dk er dagspriser, angivet i danske kroner og inkl. moms samt alle danske afgifter, told mv.

Du kan betale med Visa-Dankort, Visa / Visa Electron, Mastercard, Maestro eller JCB.

Du kan også betale med PayPal eller med direkte bankoverførelse til:

Arbejdernes Landsbank – 5329 / 0000517460

Levering

Levering sker kun indenfor Danmarks grænser – og ikke til Færøerne eller Grønland. Ved forsendelse til Grønland eller Færøerne, kontakt os på 5317 7777. Din bestilling leveres 2-5 hverdage efter, at Copenhagen Scooters har modtaget ordren og din betaling. Kan ordren ikke leveres indenfor 5 hverdage, vil du modtage en e-mail. Din ordre sendes samlet, når den er komplet. Copenhagen Scooters yder fri fragt på alle produkter over DKK 1.000,-. Copenhagen Scooters kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtfirma eller for forhold, der er udenfor Copenhagen Scooters indflydelse, herunder vejrforhold, mangelfuld levering fra tredjemand m.m. – medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler. Ved alle leveringsformer vil du modtage Track & Trace, og kan således følge pakken hele vejen til afhentningsstedet. Du vil ligeledes modtage en SMS, når din pakke ligger klar til afhentning. Pakken udleveres mod fremvisning af gyldig legitimation.

Ved GLS-forsendelser skal du være opmærksom på, at pakken vil blive opbevaret i ca. 10 dage, hvorefter den returneres til os, som ikke-leveret. Firmaadresse dækker også over levering til arbejdsplads, institution, skole mv. Levering til firmaadresse finder sted i tidsrummet mellem kl. 8-16 på alle hverdage.

Fortrydelsesret og tilbagelevering

Du har 30 dages fortrydelsesret ved køb af varer på www.copenhagenscooters.dk
Ønsker du at fortryde købet, skal dette meddeles skriftligt indenfor 30 dage fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen – og varerne skal tilbageleveres til Copenhagen Scooters senest 3 dage efter, at meddelelse om fortrydelse er afgivet. Fortrydelsesretten kan således ikke udnyttes, ved blot at afvise modtagelse af varen. Udnyttelse af fortrydelsesretten kan endvidere ske ved, indenfor 30 dage, at sende en meddelelse til e-mailadressen: hello@copenhagenscooters.dk

Meddelelsen skal være en utvetydig erklæring om, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan vælge at vedlægge/vedhæfte vores returformular i udfyldt stand. Denne finder du i sidste del af Copenhagen Scooters forretningsbetingelser: www.copenhagenscooters.dk/forretningsbetingelser eller ved at benytte formularen, som du finder her www.copenhagenscooters.dk/fortrydelse Du skal dog altid medsende en kopi af din faktura. Varerne kan enten returneres sammen med meddelelsen om udnyttelse af fortrydelsesretten eller særskilt senest 3 dage senere.

Alle varer købt på www.copenhagenscooters.dk sendes til følgende adresse:

Copenhagen Scooters, Askhøjvej 60 – Albøge, 8570 Trustrup, Mrk.: Fortrydelse

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for varerne, indtil Copenhagen Scooters modtager dem retur. Gem derfor postkvittering samt evt. Track and Trace-nummer, hvis du sender varerne til os. Du har mulighed for at benytte den returlabel, som fremgår via link på din ordrebekræftelse, eller du kan vælge selv at betale udgifterne ved tilbagelevering af varerne. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Udgifter i forbindelse med returnering vil afhænge af den specifikke vare. Du opfordres derfor til at orientere dig om priser hos forskellige fragtudbydere.

Når vi modtager varen retur, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, som du har indbetalt til os ved købet – inklusiv eventuelle leveringsomkostninger, men med fradrag af eventuel værdiforringelse. Dette sker hurtigst muligt og senest 14 dage efter, vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse af købet. Ved værdiforringelse forstås den eventuelle forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, varen fungerer på. Det er altid en forudsætning for tilbagebetaling, at varen faktisk er modtaget retur, eller at du har dokumenteret, at varen faktisk er returneret. Tilbagebetalingsbeløbet bliver altid overført til din bankkonto.

Reklamationsret

Når du handler på www.copenhagenscooters.dk, har du 24 måneders reklamationsret i overensstemmelse med købelovens regler, hvis en købt vare har en mangel. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, et afslag i prisen eller pengene retur, afhængig af den konkrete situation. Det forudsætter naturligvis, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke eksempelvis er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter, at manglen er konstateret, vil reklamationen altid være rettidig.
Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du kontakte os på: hello@copenhagenscooters.dk. Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, såfremt reklamationen er berettiget.

Hvis du vil klage over dit køb på www.copenhagenscooters.dk, skal du rette henvendelse til: hello@copenhagenscooters.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.  Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/od. Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse: hello@copenhagenscooters.dk

Personoplysninger

Ved personoplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Ved at benytte www.copenhagenscooters.dk – eller bestille varer på www.copenhagenscooters.dk – accepterer du, at Copenhagen Scooters registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående. Copenhagen Scooters respekterer fuldt ud dit privatliv og ønsker at være helt åbne omkring de oplysninger, vi indsamler på www.copenhagenscooters.dk. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Copenhagen Scooters registrerer og behandler personoplysninger, i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor. Du kan benytte www.copenhagenscooters.dk uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. Copenhagen Scooters benytter cookies, se  www.copenhagenscooters.dk/cookies, men benyttelsen af www.copenhagenscooters.dk medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.

Copenhagen Scooters har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer, nyheder og andre tjenester til dig. Vi registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, eksempelvis når du:
· foretager et varekøb på www.copenhagenscooters.dk
· lægger vare i kurv, men ikke gennemfører ordren
· tilmelder dig vores nyhedsbrev
· deltager i en konkurrence
· sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
· i øvrigt giver personoplysninger til os via www.copenhagenscooters.dk eller på anden måde.

Ved afgivelse af personoplysninger accepterer du, at vi behandler personoplysningerne, herunder at Copenhagen Scooters:
· registrerer de personoplysninger, du afgiver
· registrerer oplysninger om de køb, du foretager på www.copenhagenscooters.dk

Copenhagen Scooters sælger, overdrager eller på anden måde videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart. Copenhagen Scooters opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende. Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er, at kunne levere købte varer til dig samt hjælpe ved eventuelle fejl i forbindelse med bestilling og levering. Dit samtykke er retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger. Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser. Personoplysninger opbevares i Danmark.

Du har til enhver tid ret til at:
· få oplyst, hvilke personoplysninger, Copenhagen Scooters har registreret om dig
· få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
· få overflyttet dine registrerede personoplysninger til tredjemand
· bede om at få slettet alle personoplysninger.

Du kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos Copenhagen Scooters tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf. Du kan læse mere om Copenhagen Scooters politik for persondata på www.copenhagenscooters.dk/persondatapolitik.

Data-ansvarlig er Marc Nökel, Askhøjvej 60 – Albøge, 8570 Trustrup.

Ethvert spørgsmål og enhver anmodning, begæring eller henvendelse vedr. persondata i øvrigt, skal ske skriftligt på hello@copenhagenscooters.dk

Klage over behandling af personoplysninger kan rettes til: Copenhagen Scooters, Askhøjvej 60 – Albøge, 8570 Trustrup.

Cookies

Copenhagen Scooters anvender cookies til at indsamle oplysninger. Du kan læse mere om Copenhagen Scooters politik for cookies samt hvorledes du sletter cookies på www.copenhagenscooters.dk/cookies